GRATIS digitale kurs

Kjenner du på det at den teknologiske utviklinga går fortare og fortare, og at du sakkar meir og meir akterut? Du er ikkje åleine. Kunstig intelligens er ikkje lenger sci-fi-film, men allerede ein integrert del av dagleglivet vårt.

Det er lett å kjenna seg overvelda og ikkje heilt vita kva ende ein skal starta i, så då er dette ein god stad å starta. Det er ei rekkje gode, gratis kurs tilgjengeleg som kan gje deg det løftet du treng for å koma i gang. Både med å forstå dei grunnleggjande prinsippa, men også korleis du kan bli meir produktiv, kreativ, tilgjengeleg og kompetent.

Her er ei liste med nokre greie gratis digitale kurs å starta med som vil gjera at du lettare greier å henga med framover. Reisa mot ei litt mindre skremmande og desto meir spennande framtid startar her:

Gode kurs frå DigitalNorway

Ein god plass å starta er DigitalNorway sine gratis småkurs og temasida Kunstig intelligens som er veldig gode til å få oversikt over ulike tema med. Lag deg ein gratis konto og få tilgang til alle kursa!

Sjekk spesielt ut desse:

Hva er og hvordan bruke ChatGPT? Lær deg det viktigste om chatboten ChatGPT – kunstig intelligens, språkmodell og chatbot.

Lær prompting med språkmodeller som ChatGPT: Slik snakker du trygt og effektivt med kunstig intelligente verktøy gjennom prompt engineering (instruksdesign)

Hvordan bruke generativ kunstig intelligens? En kjapp guide til praktiske verktøy du kan ta i bruk for å effektivisere din arbeidshverdag med kunstig intelligens

Kunstig intelligens på arbeids­plassen: KI endrer hvordan vi lever og jobber. Lær om mulighetene med teknologien – samt hvordan og hvorfor vi alle må bidra til å styre utviklingen i etisk og ansvarlig retning.

Andre nyttige kurs og veiledarar frå DigitalNorway

Innføring i GDPR: Vil du lære det du trenger om GDPR på en rask og lettfattelig måte? Da er du på rett sted!

Hvordan beskytte deg mot cyber­angrep? Hvem er de cyberkriminelle? Hvilke metoder bruker de? Hvordan kan du sikre deg mot cyberangrep?

Blokkjede forklart på fem minutter

Crash-kurs i digitale teknologier: Hva er digitale teknologier og hvordan påvirker de arbeidslivet?

Forstå digital markedsføring

Digital markeds­føring: For deg som vil jobbe mer effektivt med markedsføring!

 

Bra billige kurs i KI

LinkedIn lerarning

Generative AI for business leaders

C
Del gjerne!